Home Vesti BESPLATNO ŠKOLOVANJE 20 OSOBA SA INVALIDITETOM – KONKURS DO 31. OKTOBRA

BESPLATNO ŠKOLOVANJE 20 OSOBA SA INVALIDITETOM – KONKURS DO 31. OKTOBRA

by savez

Kompanija LINKgroup, kao društveno odgovorna kompanija, i ove godine je donela odluku da daruje 20 besplatnih školovanja osobama sa invaliditetom. Školovanja u oblasti biznisa, IT-ja i internet poslovanja realizovaće se online, putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu.

Program finansijske podrške bi se organizovao na obrazovnim ustanovama koje su deo kompanije LINKgroup: ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy, a biće dodeljeno ukupno 20 besplatnih školovanja u vrednosti od oko 40.000 evra.

Planirano je da se stipendije podele na teritoriji četiri države u kojima postoje obrazovne ustanove kompanije LINKgroup: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Moldaviji.

Cilj konkursa je da se osobama sa invaliditetom obezbedi mogućnost sticanja praktičnih znanja iz oblasti bizinisa, interneta i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da budu konkurentniji na tržištu rada i postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje.

1. Osnovni i glavni kriterijum za dodelu stipendije je motivaciono pismo.

2. Uslov je da kandidat bude osoba sa invaliditetom.

3. Kandidat mora imati mesto prebivališta u nekoj od četiri navedene zemlje.

ROK

Konkurs za stipendije 2021/22. je otvoren i traje do 31. oktobra 2021. godine, a imena dobitnika biće objavljena 5. novembra 2021. godine.

Adresa

Konkursnu dokumentaciju treba poslati na imejl-adresu scholarship@link-group.eu, a u subjectu mejla navesti sledeće: „Besplatno školovanje OSI – Srbija”.

Više detalja o samoj prijavi i konkursu možete pročitati putem ovog linka:

Program finansijske podrške za osobe sa invaliditetom | LINK group

Informacije

Za sve dodatne informacije u vezi sa konkursom, zainteresovani se mogu obratiti na imejl-adresu: scholarship@link-group.eu

Related Articles