Home Aktivnosti članica Kraljevo – Takmičenje u sportskom ribolovu “Žiča 2012”

Kraljevo – Takmičenje u sportskom ribolovu “Žiča 2012”

by savez

U organizaciji Udruženja distrofičara Kraljevo – Raški okrug na ribnjaku u Žiči održano je pozivno takmičenje u  sportskom ribolovu u disciplini ulov ribe udicom na plovak, slobodna tehnika pecanja.

Na startnim mestima takmičarske staze ribnjaka u Žiči, dvadeset četvoro takmičara iz Beograda, Paraćina, Kragujevca, Kraljeva, Smedereva, Šapca, Čačka i Novog Pazara, nadmetali su se u ulovu ribe u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Na tropskoj vrućini lovila se dominantna riba u ribnjaku babuška, a ulovi su bili dobri. Nakon tročasovnog nadmetanja, merenjem ulova sumirani su rezultati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Tradicionalno, u restoranu ”Sunce” vlasnika Dragana Beočanina, prijatelja i sponzora takmičenja, na svečanom ručku proglašeni su pobednici  sedmog pozivnog takmičenja lica obolelih od mišićne distrofije.

Ekipa ”Beograd” (Dušan Trojanović i Srđan Čikara) sa sedam sektorskih plasmana i ukupnim ulovom ribe od 3.420 grama našla se na trećem mestu, druga je ekipa ”Paraćin” (Vladica i Jovica Milenković)  sa pet sektorskih plasmana i ukupnim ulovom ribe od 4.390 grama, a ekipa ”Kraljevo 1” (Nenad i Predrag Čurlić)  šampioni su sedmog tradicionalnog takmičenja u sportskom ribolovu sa dva sektorska plasmana i ukupnim ulovom ribe od 9.600 grama.

Četvrta je bila ekipa ”Kraljevo 3”, peta ”Kraljevo 2”, a sledile su ekipe ”Smederevo 1”, ”Šabac”, ”Čačak 2”, ”Kragujevac”, ”Kombinovana ekipa”, ”Čačak 1”  i ”Smederevo 2”.
U pojedinačnoj konkurenciji treće mesto pripalo je Dejanu Makragiću (”Kraljevo 3”) za ulov ribe od 2.510 grama, drugi je Predrag Čurlić (”Kraljevo 1”) sa ulovom od 3.680 grama, a laskavu titulu ”Majstor staze” , medalju i pehar za ulov ribe od 5.920 grama osvojio je Nenad Čurlić (”Kraljevo 1”).

Nakon uručenja medalja i pehara za osvojena mesta pobednicima, sekretar Udruženja distrofičara Kraljevo – Raški okrug, Stevan Todorović, zahvalio se takmičarima na učešću.

[icon_link icon=”download” link=”https://www.distrofija.rs/wp-content/uploads/2012/10/ribolov-kraljevo-2012.pdf” target=”_blank” title=”Rezultati takmičenja u ribolovu, Kraljevo-2012″]Rezultati takmičenja u ribolovu, Kraljevo-2012[/icon_link]

Related Articles

Leave a Comment