Home Aktivnosti Saveza Memorijal “Aca Nikolić”

Memorijal “Aca Nikolić”

by savez

Na ribnjaku Žiča kod Kraljeva, 26.-27. 9. 2011. održano je II Republičko prvenstvo distrofičara Srbije – Memorijal “Aca Nikolić”.

Takmičenje se odvijalo po dvokružnom sistemu uz učešće 30 takmičara iz 12 okružnih udruženja i 2 pokrajinska saveza. Idealni vremenski uslovi omogućili su odlične rezultate i prijatan mini rehabilitacioni oporavak kraj vode.

Najbolja i ove godine je bila ekipa Kraljeva, koja je overila prošlogodišnju pobedu i zadržala u svojim vitrinama prelazni pehar “Aca Nikolić”. Drugo mesto je osvojila sjajna ekipa Užica, a treći su bili predstavnici Beograda.

U pojedinačnoj konkurenciji, takođe, dominacija kraljevčana. Majstor staze je kraljevčanin Čurlić Nenad sa ukupnim ulovom od 10.620 grama i 2 sektorska plasmana. Drugo mesto je pripalo njegovom kolegi iz ekipe Radojković Životi sa ukupnim ulovom od 6.010 grama i 3 sektorska plasmana. Za njima slede takmičari Užičke ekipe: trećeplasirani Stanišić Tomislav sa ulovom od 7.440 grama i 5 sektorskih plasmana i četvrtoplasirani Savić Zoran sa ulovom od 2.280 grama i 7 sektorskih plasmana.

[one_half][/one_half][one_half last][/one_half]
[clear]

[icon_link icon=”download” link=”https://www.distrofija.rs/wp-content/uploads/2012/08/bilten-ribolov-2011.pdf” target=”_blank” title=”Bilten Ribolov 2011″]Bilten Ribolov 2011 (PDF)[/icon_link]

Related Articles

Leave a Comment