Home Aktivnosti Saveza Prvenstvo u ribolovu Saveza distrofičara Srbije – Memorijal “Aca Nikolić”

Prvenstvo u ribolovu Saveza distrofičara Srbije – Memorijal “Aca Nikolić”

by savez

U neposrednoj blizini srednjevekovnog manastira Žiča, 26 i 27. septembra 2012. godine, održano je III Republičko prvenstvo u sportskom ribolovu Saveza distrofičara Srbije, u znak sećanja na Aca Nikolića, jednog od utemeljivača ovog takmičenja za osobe sa distrofijom.

Uz ućešće 13 ekipa iz 10 okruga Srbije, dvadeset šest takmičara-ki se borilo za epitet najboljeg u pojedinačnoj konkurenciji, kao i za ekipna odličja za svoja udruženja i gradove iz kojih su došli.

Izvanredni vremenski uslovi, mirna voda bez vetra, omogućili su takmičarima da pokažu šta znaju, koliko mogu, ali i kako stoje sa srećom. Lovilo se dva dana po četiri časa uz zvuke zvona, koji su se probijali i dopirali sa zidina manastira Žiča.

Najuspešniji su posle dva dana takmičenja nagrađeni peharima, medaljama i diplomama za sećanje i pamćenje. Najbolje rezultate su ostvarile:

[box style=”approved”]Pobednici III Republičkog  prvenstva u sportskom ribolovu za osobe sa distrofijom su:[/box]

[icon_list style=”check”]

  • EKIPNO:Kraljevo I, Užice, Paraćin
  • POJEDINAČNO: Čurlić Predrag – Kraljevo, Savić Zoran – Užice, Trojanović Dušan – Beograd

[/icon_list]

[icon_link icon=”download” link=”https://www.distrofija.rs/wp-content/uploads/2012/09/rezultati-republickog-takmicenja-u-ribolovu-2012.pdf” target=”_blank” title=”Rezultati republičkog takmičenja u ribolovu-2012″]Rezultati republičkog takmičenja u ribolovu-2012[/icon_link]

[divider style=”solid”]

Related Articles

Leave a Comment