Home Aktivnosti članica Ruma – Sremci ponovo plove

Ruma – Sremci ponovo plove

by savez

Posle pause od dve godine Udruženje distrofičara Sremskog okruga ponovo je organizovalo rehabilitacioni oporavak svojih članova u Igalu vrativši se svojoj staroj proverenoj destinaciji. Naime posle oporavka na “Srebrnom Jezeru” 2011. godine i neorganizovanja oporavka prošle godine uz dosta napora uspeli smo da ponovo nastavimo ovu našu aktivnost po kojoj smo jedinstveni i prepoznatljivi kao Udruženje svih ovih godina u celoj Srbiji. Oporavak je organizovan u u periodu od 01. do 11. jula. Učešće je uzelo ukupno 15. osoba, što članova, što pratioca, a smeštaj je kao i ranije bio u hotelu “Centar” dok je i ovog puta organizovan avionski prevoz do Tivta i nazad.
Takođe, treba istaći da pored zadovoljstva povratkom na pozatu lokaciju i onog već poznatog: pristupačnost hotela, blizina plaže, došlo je do poboljšanja smeštaja, većeg izbora hrane i još kad se tome doda lepo vreme sve je bilo spremno za dobar provod. Tako da smo vreme većinom provodili na plaži uživajući u čarima sunca i mora, a većina nas je iskoristila priliku da obiđe i znamenitosti Herceg Novog. Večernji sati su uglavnom provođeni u prijatnoj šetnji obalom ili u nekoj od mnogobrojnih bašti kafića i restorana uz prijatne zvuke muzike.
Šta na kraju reći i ako je sve teže i teže obezbediti sredstva za ovakav vid oporavka ostaje nada da ćemo i u narednom periodu nastaviti ovu našu aktivnost…

Izveštaj: Marković Krsto

[divider style=”solid”]

Related Articles

Leave a Comment