Home Aktivnosti Saveza Sajam stvaralaštva i preduzetništva članica Saveza distrofičara

Sajam stvaralaštva i preduzetništva članica Saveza distrofičara

by savez

Nadarene osobe sa distrofijom i drugim neuromišićnim oboljenjima iz cele Srbije, imale su priliku da izlože svoje radove i prikažu javnosti rezultate stvaralačkih radionica koje u okviru redovnih programskih aktivnosti sprovode cele godine.
U želji da predstavi javnosti što više radova i članova – umetnika, Savez distrofičara Srbije je 28.10.2015.godine, u Beogradu, organizovao prvi Sajam stvaralaštva i preduzetništva članica Saveza.
U prelepom ambijentu galerijskog prostora Narodne banke Srbije u Beogradu, svečano je otvoren Sajam stvaralaštva obraćanjem predstavnika iz Narodne banke Srbije, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koji su i pokrovitelji manifestacije i organizatora – Saveza distrofičara Srbije. Izložba je bila prodajnog karaktera, kao vid podsticanja razvijanja umetničkih veština i sticanja dodatnog prihoda, a posetioci su uživali u slikama različitih umetničkih pravaca (impresionizam, apstakcija..), zatim nakitu od poludragog kamenja, stakla, plastike i drugih ukrasnih predmeta od različitih materijala, magnetima, šoljama, mnoštvu suvenira različitih boja i oblika.

[divider style=”solid”]

Related Articles

Leave a Comment