Home Aktivnosti članica Subotica – Pokrajinsko prvenstvo u ribolovu 2012

Subotica – Pokrajinsko prvenstvo u ribolovu 2012

by savez

Šesto pokrajinsko prvenstvo u ribolovu za osobe sa distrofijom održano je 1.9.2012. na Palićkom jezeru. Domaćin takmičenja je tradicionalno Udruženje distrofičara Severnobačkog okruga, a organizator Savez distrofičara Vojvodine.

Takmičilo se devet domaćih ekipa za prvaka Vojvodine u sportskom ribolovu za distrofičare, kao i gostujuća kombinovana ekipa Kraljeva i Čačka čiji su se rezultati bodovali samo u pojedinačnoj konkurenciji.

Pozdrav i dobrodošlicu učesnicima poželeo je domaćin takmičenja, gospodin Tibor Piuković, a prisutnima su se obratili i Georgije Nikolić ispred Saveza disatrofičara Vojvodine, kao i Radovan Pavlović ispred Saveza distrofičara Srbije. U govorima su se čule reči hvale za organizatore i domaćine, ali naravno, i želje da se ova manifestacija nastavi i narednih godina uprkos teškoj materijalnoj situaciji sa kojom se sva udruženja suočavaju.

Nakon završetka takmičenja usledilo je proglašenje pobednika, svečani ručak i tradicionalna torta gospođe Piuković.

EKIPNI PLASMAN

  1. Subotica
  2. Kikinda
  3. Novi Sad I

POJEDINAČNA KONKURENCIJA

  1. Marković Krsta, Ruma
  2. Moldvai Irena, Kikinda
  3. Čurlić Predrag, Kraljevo

[icon_link icon=”download” link=”https://www.distrofija.rs/wp-content/uploads/2012/09/pecanje-palic-2012.pdf” target=”_blank” title=”Izveštaj sa pecanja “Palić 2012″”]Izveštaj sa pecanja “Palić 2012″[/icon_link]

Related Articles

Leave a Comment